Communicatietraining bij Le-Renard

Wil jij in een gesprek het zakelijke belang en het relationele aspect in balans houden? Wil jij jouw eigen communicatiekwaliteiten leren kennen en effectief gaan inzetten? Kun je gesprekstechnieken gebruiken en toch authentiek blijven? Hoe krijg je meer interactie in gesprekken? Wat kun je doen om een gesprek te sturen? Wil je graag meer weerbaar zijn in gesprekssituaties? Kan je een motiverende en inspirerende spreekstijl ontwikkelen? Kortom, wil je doelgericht en direct communiceren? Neem dan contact op met Le-Renard.

Wat ga je doen?

Een communicatietraining van Le-Renard begint bij jouw actuele situatie en is op maat gemaakt. Spelenderwijs werk je met perspectiefwisselingen om je gesprekspartner beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in je eigen patronen en kwaliteiten. Met behulp van eenvoudig aan te leren technieken kun je beter het gesprek voeren. Je krijgt handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Zo word je ondersteund in jouw professionele communicatie. Je traint individueel of in een kleine groep in een veilige setting.

Wat bereik je?

De trainingen van Le-Renard zijn gericht op blijvend resultaat. Je spreekt met meer zelfvertrouwen. In het gesprek kun jij op ontspannen wijze de regie nemen. Afstemmen, schakelen of improviseren; je bent ertoe in staat. Je sterke kanten zet je in. Zo bouw je aan jouw professionele communicatie en blijf je authentiek.

Aanpak

De communicatietraining van Le-Renard is op maat gemaakt. De trainingsduur leggen we in overleg vast.

Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden:

  • groepstraining (kleine groepen)
  • 1 op 1 training
  • training op de werkplek
  • training buiten de vertrouwde (werk)omgeving.

Je krijgt altijd een veilig leerklimaat en concrete handvatten. Je werkt op je eigen tempo en er is ruimte voor ieders individuele kwaliteiten en persoonlijke uitdagingen.

Wat is communicatietraining?

Communicatietraining van Le-Renard is een training waarin jij leert communiceren op een plezierige, professionele manier. Deze training helpt je om ieder moment de regie te hebben over je eigen effectieve manier van communiceren. In je werk en in je persoonlijke communicatie. In een veilige setting oefen je met voorbeelden uit je eigen praktijk/leven. Passende technieken helpen om jouw gesprek met de ander persoonlijk en efficiënt te maken.

Neem contact op met Le-Renard en bespreek de mogelijkheden

Tel. (06) 22 57 04 64info@le-renard.nl