De trainingsacteur van Le-Renard in je training

Ben je op zoek naar ruimte om in eigen tempo met effectieve communicatie te oefenen? Wil je experimenteren om de theorie in de praktijk te toetsen? Wil je ondersteuning bij een gevoel van ‘samen het effect van gedrag onderzoeken’? Wil je inzicht krijgen in je eigen gedrag en handelen en de invloed ervan op het denken en voelen bij je gesprekspartner? Zoek je concrete tools om zelfstandig mee aan de slag te gaan?
Neem dan contact op met Le-Renard.

Wat ga je doen?

Tijdens een training stap je met de trainingsacteur van Le-Renard in een rollenspel waarin jouw specifieke vraagstuk uit de praktijk en de uitdaging centraal staan. Door het geloofwaardige spel en de fijnzinnige afstemming van de trainingsacteur krijg je een directe spiegel voor gehouden. Hierdoor kun je direct bewust worden van de kwaliteit van de uitdaging.

Wat bereik je?

Je krijgt door het rollenspel nieuwe inzichten voor je vraagstuk. Door de gerichte feedback word je je bewust van jouw kwaliteiten. De nieuw verworven kennis en handvatten vertaal je zelfstandig en met vertrouwen naar jouw eigen praktijk.

Aanpak

Neem vrijblijvend contact op met Roeland als je op zoek bent naar een trainer en trainingsacteur in één, of als je een geschikte trainingsacteur zoekt voor je opdracht. We bespreken graag de mogelijkheden en wat wij voor je kunnen betekenen. Samenwerken met andere trainers of trainingsacteurs is uiteraard mogelijk.

Wat doet een trainingsacteur?

Een trainingsacteur kan zich razendsnel inleven in specifieke situaties en vertaalt dit in geloofwaardig gedrag. Hij zet een rollenspel neer dat afgestemd is op jouw  actuele situatie en vraagstuk. Zo ervaar je direct het effect van elke verandering die je aanbrengt in jouw communicatie, maar zie je ook je leerpunten.

Met ruimte om te experimenten en gerichte feedback ondersteunt de trainingsacteur de ontwikkeling van effectief en authentiek gedrag bij de deelnemers, met behulp van verschillende werkvormen en theoretische modellen.

Referentie:

“Roeland heeft veel ervaring met verschillende communicatietechnieken en DISC communicatiestijlen en in verschillende branches waardoor hij vrij snel aansluiting heeft met betreffende doelgroep. Hij stelt wat vragen over een casus en weet in een oefening vrij snel de kern of valkuil boven tafel te krijgen. Zonder dat het bedreigend is voor de deelnemer. Met veel respect voor de (leer)situatie van de deelnemer geeft hij ook altijd de kans om een oefening opnieuw te doen zodat de deelnemer ook een succeservaring opdoet.

Kortom! Een hele waardevolle trainingsacteur!”

– Paula Pontier | Psycholoog
   Pontier & van Moorst

Neem contact op met Le-Renard en bespreek de mogelijkheden

Tel. (06) 22 57 04 64info@le-renard.nl