Trainingspraktijk
Le-Renard is opgericht door Roeland Vos.

Over Le-Renard

Via mijn praktijk Le-Renard bied ik diverse trainingen aan. Daarbij maak ik gebruik van mijn ruime ervaring en expertise als psychodramaturg, mindfulnesstrainer, trainingsacteur, communicatietrainer en de samenwerking met professionele collega trainers en trainingsacteurs.

Naast mijn werk als trainer, psychodramaturg en trainingsacteur ben ik als docent Theater verbonden aan meerdere hogescholen in Nederland. Zelf studeerde ik in 2000 af aan de Academie voor Theater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien”

– Franciscus van Assisi

Wat mij drijft

Anderen iets leren geeft mij veel voldoening. Maar ook mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Op die manier kan ik anderen nog beter helpen hun doel te bereiken. Onlangs rondde ik dan ook de opleiding Psychodrama af. Naast mijn praktijk volg ik op dit moment de masteropleiding toegepaste psychologie.

Le-Renard bestaat uit een aantal trainers en trainingsacteurs die in uiteenlopende organisaties ruime ervaring hebben opgedaan. Onderwerpen die hierbij centraal staan zijn bijvoorbeeld:

 • communicatie
 • gesprekstechnieken
 • slechtnieuwsgesprekken,
 • ongewenst gedrag
 • leiding geven,
 • conflicthantering
 • mentale weerbaarheid

CV. Roeland

 • NVGP, opleiding psychodrama (2016)
 • TA academie, transactionele analyse 101 (2016)
 • See True, opleiding trainer compassie (2016)
 • Trainingsopleiding, train de trainer (2012)
 • See True, opleiding trainer mindfulness (2011)
 • Matzer, acteurs in Bedrijf (2000)
 • Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Theater (2000)
 • Lid van NVGP, VMBN

Neem contact op met Le-Renard en bespreek de mogelijkheden

Tel. (06) 22 57 04 64info@le-renard.nl